Morčacie krky
            
            Morčacie krky asi nebudú mať hneď v prvej predajni mäsa ktorú navštívite, ale oplatí sa ich zohnať.
            Prečítať >>
        
        
            
                Toto by ste mali pri nákupe vajec vedieť
            
            Podľa veľkosti sa delia na XL (viac ako 73g), L (od 63 do 73g), M (od 53 do 63g) a S (menej ako 53g). 
            Prečítať >>
        
        
            
                Soľ
            
            Pár slov o najzákladnejšej kuchynskej surovine
            Prečítať >>
        
        
            
                Zemiaky
            
             Ak vás nezásobuje rodina alebo miestny farmár, tak kúpiť kvalitné zemiaky je problém. 
            Prečítať >>
        
        
            
                Šunka
            
             Na obale bude pravdepodobne dominantný názov šunky, ktorý má evokovať že sa jedná o kvalitný výrobok.
            Prečítať >>
        
        
            
                Smotana - ako sa vyznať v názvoch
            
            Je ďalšou potravinou kde  začínajúcim kuchárom názvy zamotávajú hlavu.    
            Prečítať >>
        
        
            
                Hydinová pečeň
            
            Možno len ja mám takú smolu, ale mne sa ešte nepodarilo kúpiť kuraciu alebo kačaciu pečeň, ktorú by som mohol celú použiť na pečenie.
            Prečítať >>
        
        
            
                Vajcia z veľkochovu
            
            Pri vajciach ale dochádza k paradoxu, že čím väčší chov, tým zdravšie vajce. 
            Prečítať >>